facebook instagram
menu

Hlavní stránka golfového klubu Radíkov, kde naleznete všechny důležité informace.

golf, golfové hřiště, golf Radíkov, Radíkov, golfový klub

Online kamera
Lokace
Ceník
Plán hřiště
Novinky
Kontakt

Bitva o Moravskou bránu - 1. ročník

22. 08. 2023

Stejně jako Ryder Cup založil golfový nadšenec Samuel Ryder, i golfoví nadšenci z klubů Radíkova a Komárna založili turnaj “Bitva o Moravskou bránu”.

I když se v obou případech jedná o vysoce prestižní turnaj o putovní pohár, nejsou za účast udělovány žádné odměny hráčům. Tím ale veškerá podobnost končí. Po dohodě zástupců obou klubů, bylo stanoveno datum 16. září 2023 jako den 1. ročníku “Bitvy”.

Bitva se odehraje v domácích podmínkách soupeře, tedy na golfovém hřišti Komárno. Organizační tým domluvil pravidla Bitvy, ale důležité je co nejdříve postavit náš tým 14 hráčů, který bude náš klub reprezentovat. Po dlouhém jednání STK GC Radíkov bylo stanoveno, že náš klub může reprezentovat člen klubu s HCP 36 a méně. Prosím proto všechny hráče, kterým na osudu 1. ročníku záleží, mají 16. září čas a chuť si zahrát, aby zaslali svou přihlášku na adresu gcradikov@gmail.com. Věříme, že přihlášek bude více a organizační tým bude postaven těžkou volbu, komu dát příležitost.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy týkající se Bitvy, můžete se obracet na Martina Žeravíka. Martin bude také ten, který připraví soupisku hráčů ke konečnému schválení STK klubu.

Organizační tým se současně obrací na všechny ostatní členy klubu a příznivce golfu, aby přišli v sobotu 16. září na golfové hřiště Komárno a podpořili náš tým v první velké Bitvě.