facebook instagram
menu

Hlavní stránka golfového klubu Radíkov, kde naleznete všechny důležité informace.

golf, golfové hřiště, golf Radíkov, Radíkov, golfový klub

Online kamera
Lokace
Ceník
Plán hřiště
Novinky
Kontakt

Druhý golfový tábor GC Radíkov 2023 je již jen vzpomínkou

20. 08. 2023

Golfové naděje pod vedením zkušené dvojce trenérů Alberta Jeřábka a Adama Sedláka, které doplňovala paní Marie Koutná, získávaly základní golfové dovednosti nebo již získané ještě více zlepšily v rámci srpnového golfového tábora.

Krásné slunečné počasí během celého týdne, které bylo pouze jedno odpoledne přerušeno krátkým vydatným deštěm, zpříjemnilo všechny táborové aktivity. Trénování krátké hry, odpalů, patování, záchranných ran z pískových bankrů nebo dokonce výuka pravidel golfu je jen část toho, co děti zažili. Nová přátelství, zážitky, krásná okolní příroda, opékání špekáčků, jízda na golfovém vozíku nebo soutěže je to, na co budou děti vzpomínat a možná se i těšit na golfový tábor v příštím roce. 

V pátek, poslední den tábora, byli všichni prověřeni se získaných golfových dovedností na závěrečném turnaji “Srpnová táborová akademie”. Strategie hraní jednotlivých jamek, výběr hole a hru pravých gentlemanů předvedly všechny děti. Za své výkony byli odměněni věcnými cenami, které jim předali jejich trenéři. Po předání cen, účastníkům srpnového golfového tábora popřál hodně hezkých ran i prezident klubu Petr Foltýnek. Poděkoval také trenérům za čas, který věnovali našim golfovým nadějím.

Přejeme našim golfovým nadějím aby jim zájem o tuto krásnou hru vydržel co nejdéle a věříme, že se s nimi budeme i nadále potkávat ať již na cvičném odpališti, na hřišti nebo také na turnajích.

Fotografie ze srpnového tábora naleznete v galerii.