facebook instagram
menu

Hlavní stránka golfového klubu Radíkov, kde naleznete všechny důležité informace.

golf, golfové hřiště, golf Radíkov, Radíkov, golfový klub

Online kamera
Lokace
Ceník
Plán hřiště
Novinky
Kontakt

Finále týmových soutěží

25. 07. 2022

Tento týden se uskuteční finále týmových soutěží družstev. Naše ženy hrají extraligu na hřišti Panorama v Kácově a muži 1. ligu na hřišti Kunětická hora.

Ženy hrají ve dnech 28.-31.7.2022, kdy první den se hraje na rány a další tři soutěžní kola hrají jamkovku. Hraje se jedna čtyřhra a dvě dvouhry. Tým žen tvoří Alžběta Jeřábková, Denisa Kulíšková, Karolína Sovová, Lenka Sedláčková, Martina Šauerová a Patricie Žeravíková.

Muži hrají ve dnech 29.-31.7.2022, kdy první den se hraje na rány a další dva dny jamkovky. Hraje se jedna čtyřhra a čtyři dvouhry. Nás reprezentují Martin Bodinger, René Čmiel, Dalibor Manďák, Karel Pikna, Robert Řezníček, Matouš Sedlář a Pavel Veverka.

Klub má také zastoupení v soutěži do 16 let. Náš člen Matouš Konečný byl zapůjčen týmu GC Olomouc. Turnaj se hraje 26.7.2022 na hřišti ve Slavkově.

Přejeme všem reprezentantkám a reprezentantům hezkou hru a úspěšné výsledky mezi nejlepšími týmy.

Děkujeme našim partnerům za finanční dary pro zajištění účasti našeho extraligového týmu žen a ligového týmu mužů. Díky firmám SMOBEZ Hranice, D1 EXIT 330, PRESBETON Nova, Level Pro Hranice, PRESBETON Drahotuše a SWIETELSKY, závod Olomouc se mohou naše týmy účastnit těchto týmových soutěží.