facebook instagram
menu

Hlavní stránka golfového klubu Radíkov, kde naleznete všechny důležité informace.

golf, golfové hřiště, golf Radíkov, Radíkov, golfový klub

Online kamera
Lokace
Ceník
Plán hřiště
Novinky
Kontakt

Golfové tábory GC Radíkov 2023 - volná místa

29. 05. 2023

Golfové tábory na Radíkově mají již mnohaletou tradici a každý rok přilákají desítky dětí, které se těší na nezapomenutelné zážitky. Malebné prostředí a bohatý program zajišťují, že cílem tábora není jen zlepšování golfových dovedností, ale také budování nových přátelství a získávání spousty zážitků v krásné přírodě.

 

Tábor na Radíkově je oblíbenou volbou nejen pro mladé golfisty, ale také pro ty, kteří se teprve seznamují s tímto sportem. Je důležité zmínit, že se jedná o příměstský tábor, který je otevřený i negolfistům a úplným začátečníkům, a to již od pěti let. Tato unikátní nabídka umožňuje dětem s jakoukoliv úrovní zkušeností vstoupit do světa golfu a objevit jeho krásu. 

Cena za účast na táboře činí 4200 Kč na osobu. Tato částka zahrnuje profesionální výuku golfu pod vedením dvou trenérů, přístup na golfové hřiště, míčky na cvičnou louku, stravu během tábora, popřípadě také možnost zapůjčení golfového vybavení pro nové zájemce o tento sport.

Kromě golfového tréninku si děti mohou užít i různé mimogolfové aktivity. Patří sem například opékání špekáčků u táborového ohně, chytání ryb, hraní míčových her nebo fotbalgolf. Závěrečným vrcholem táborů bývá golfový turnaj, na kterém mohou účastníci ukázat své golfové dovednosti, které během tábora získali.

Pokud máte zájem o účast na golfovém táboře na Radíkově, tak se neváhejte co nejdříve přihlásit. Přihlášky najdete na webových stránkách golfového klubu v Radíkově v sekci novinek. Pokud máte jakékoliv dotazy, tak můžete kontaktovat naše trenéry (Albert Jeřábek tel. 775 124 508 a Adam Sedlák tel. 727 803 619). Přijďte se připojit k dlouhé tradici a zažít nezapomenutelný týden plný golfového dobrodružství!

KDY: 10. – 14. července a 14. – 18. srpna
KDE: Golf klub Radíkov (nedaleko Hranic na Moravě)
CENA: 4200 Kč za osobu/termín
PŘIHLÁŠKY: Web GC Radíkov 

Těšíme se na Vás!

Přihláška na golfový tábor 2023