facebook instagram
menu

Hlavní stránka golfového klubu Radíkov, kde naleznete všechny důležité informace.

golf, golfové hřiště, golf Radíkov, Radíkov, golfový klub

Online kamera
Lokace
Ceník
Plán hřiště
Novinky
Kontakt

Golfový turnaj na Indoor Golf Lipník nad Bečvou

22. 01. 2024

Vážení členové,

rádi bychom Vás probudili ze zimního spánku a ve spolupráci s Indoor golf v Lipníku nad Bečvou, které zastupuje Martin Žeravík, jsme pro Vás připravili první turnaj na tomto indooru pod záštitou GC Radíkov. Budeme hrát na 18 jamek na hřišti Stone Canyon Golf Club. Cena indooru je 200 Kč/hod + startovné ve výši 100 Kč/osoba. Rezervace hry u Martina Žeravíka na tel: 775 731 029 nebo email: zeravikmartin@post.cz.

Hráč během turnaje může odehrát libovolný počet soutěžních kol s tím, že bude započítán jeho nejlepší výsledek (v případě více odehraných kol se již neplatí startovné, platí se pouze doba strávená na indooru).

Své soutěžní kolo/a můžete odehrát od dnešního dne nejpozději do 3. 3. 2024. Vyhlášení turnaje proběhne na členské schůzi na začátku golfové sezony. Martin Žeravík všem soutěžícím přednastaví simulátor, aby byla jistota stejných podmínek pro všechny účastníky.

Pravidla:
Odpaliště: Muži - bílé, Ženy - červené
Mulligan: během kola je povoleno 5krát využít mulligan (beztrestné opakování rány) – tato možnost je pro případ, že by simulátor špatně zaznamenal odpal – je ovšem na hráči, jak s danými mulligany naloží
Gimme: 3 metry (když hráč míč zahraje do 3 metrů od jamky, automaticky se připočte jedna rána a dále se nedohrává)

Po dohrání hry prosím odešlete Vaši vyfocenou score kartu na email: albert.jerabek@seznam.cz nebo WhatsApp tel: 775 124 508.

Úhrada startovného + hry hotově u Martina Žeravíka.

S pozdravem výbor GC Radíkov