facebook instagram
menu

Hlavní stránka golfového klubu Radíkov, kde naleznete všechny důležité informace.

golf, golfové hřiště, golf Radíkov, Radíkov, golfový klub

Online kamera
Lokace
Ceník
Plán hřiště
Novinky
Kontakt

Na putovní pohár starosty obce Radíkov přibylo další jméno vítěze

30. 07. 2023

V sobotu 29. července se odehrál na golfovém hřišti GC Radíkov turnaj O pohár starosty obce Radíkov.

Tento turnaj se hraje na našem hřišti již od roku 2009 a tento rok i jako součást série otevřených turnajů RADÍKOV GOLF TOUR 2023. Předpověď velmi deštivého počasí odrazovala hráče od účasti na tomto prestižním turnaji. Ti kteří se nenechali odradit varováním meteorologů určitě nelitovali. Počasí přálo golfové hře, a krátká dešťová přeháňka pouze provětrala deštníky dosud nepoužité v této sezóně. Vítězem turnaje se stal Benjamin Meert (GC Radíkov), který byl zároveň i nejmladším účastníkem. Velkou radost tím udělal i svým trenérům, kteří zlepšovali jeho golfové dovednosti na letošním červencovém golfovém táboře na našem hřišti. Na druhé místě byl Libor Gajdoš (GC Radíkov) a třetí místo obsadil František Václavík (GC Radíkov). Kvalitu turnaje potvrdily i výsledky dalších hráčů, kteří snížili svůj hendikepový index pro další turnaje.

Ceny vítězům předal starosta obce Radíkov pan Petr Skácel. V rámci květinového ceremoniálu předal sladkou odměnu i hráčům na čtvrtém až šestém místě. Na závěr poděkoval všem hráčům za účast, popřál jim hodně sportovních úspěchů a pozval je i na příští ročník.

RADÍKOV GOLF TOUR 2023 bude pokračovat v sobotu 12. srpna turnajem Golf CRS tools 2023, na které všechny golfisty, golfistky a příznivce golfu srdečně zveme.


Další fotografie z turnaje naleznete v galerii.

Hranický Deník: Pohár starosty zůstal v Radíkově