facebook instagram
menu

Hlavní stránka golfového klubu Radíkov, kde naleznete všechny důležité informace.

golf, golfové hřiště, golf Radíkov, Radíkov, golfový klub

Online kamera
Lokace
Ceník
Plán hřiště
Novinky
Kontakt

Prezident klubu předal putovní pohár, skončila série RADÍKOV GOLF TOUR 2023

25. 09. 2023

Prezident klubu GC Radíkov předal ceny vítězům posledního turnaje, který uzavřel sérii RADÍKOV GOLF TOUR 2023.

Věta „neexistuje špatné počasí, jen špatně oblečený golfista“, je vtipná a zná ji snad každý golfista. Jenže kdo někdy hrál v dešti a studeném větru pět hodin, ví své. Ideální pro golf je subtropický pás, například Florida, střední Amerika, ale i Thajsko či Austrálie. Naše malé hřiště je ale situováno v úplně jiných zeměpisných šířkách. Předpověď počasí pro poslední turnaj série RGT 2023 byla od samého počátku deštivá. I přes nepříznivou předpověď se posledního turnaje zúčastnilo 18 golfistů všech věkových kategorií. Vládce počasí nám dopřál pouze déšť, a vítr při pohledu na naše flajty raději neposlal. Počasí pro někoho “negolfové” přálo hře a opět se zlepšovaly HCP.

Putovní pohár prezidenta GC Radíkov vyhrál Jan Grygar. Na druhém místě byl Libor Gajdoš a třetí obsadil Petr Buchta (všichni GC Radíkov). Kromě vítězů vložených soutěží, nejdelší odpal měli Jan Grygar a Jana Sedláčková a nejblíže jamce byla Jana Sedláčková, byli odměněni čokoládou i hráči na čtvrtém až šestém místě. Velkou čokoládu a dětský sekt získal za svůj výkon také nejmladší účastník turnaje, Patrik Buchta (GC Kšírovka). 

Výsledky turnaje: O pohár prezidenta GC Radíkov

Výsledky prezidentského turnaje po započtení do celé série RADÍKOV GOLF TOUR 2023 ukázaly, jak tenká může být hranice mezi bronzovým a bramborovým místem. Uznání ale patří všem účastníkům celé série a zvláště těm, kteří se nebáli deštivého počasí a bojovali až do posledního patu na poslední jamce. Kromě prvních míst získali drobnou odměnu i hráči na dalších místech, za jejich účast v sérii. Ceny pro vítěze věnoval hlavní partnerem série RGT 2023, internetový obchod „Golf pro Všechny.cz

Kategorie HCP 0 - 25,9

  1. Jakub Gajdoš
  2. Libor Gajdoš
  3. František Václavík

Kategorie HCP 26,0 - 54

  1. Zdeněk Losert
  2. Kamila Grygarová
  3. Jaroslav Vítoslavský

Výsledky série RGT 2023: 

Konečné výsledky - HCP 0-25

Konečné výsledky - HCP 26-54

Hranický Deník: Pohár prezidenta GC Radíkov patří Janu Grygarovi

Další fotografie z mistrovství naleznete v galerii.