facebook instagram
menu

Hlavní stránka golfového klubu Radíkov, kde naleznete všechny důležité informace.

golf, golfové hřiště, golf Radíkov, Radíkov, golfový klub

Online kamera
Lokace
Ceník
Plán hřiště
Novinky
Kontakt

Radíkov Golf Tour 2022

02. 10. 2022

Turnaj O pohár prezidenta klubu, odehraný 1.10.2022 rozhodl o vítězích této série pěti turnajů. V posledním turnaji zvítězil Marek Sedlář 82 ran, druhý skončil Martin Žeravík 83 ran a třetí místo obsadil Petr Jakubík 89 ran.

Také ve vložených soutěžích byl nejlepší Marek Sedlář, který na jamce č. 6 byl nejblíže jamky a na jamce č. 4 dosáhl nejdelšího odpalu. Mezi ženami nejdál dolétl míček Kamile Grygarové. Celkovým vítězem celé série se stal Petr Jakubík, druhé místo vybojoval Martin Žeravík a třetí se umístil Jindřich Mucala. V kategorii hcp nad 26 obsadil první místo Miroslav Dokoupil, druhá skončila Kamila Grygarová a třetí Hana Mutlová. V hodnocení kategorie Eklektik byl nejlepší Martin Žeravík, před Markem Sedlářem a Rostislavem Žůrkem.

Poháry a ceny byly předány nejen nejlepším hráčkám a hráčům, ale všem účastníkům turnaje. Pochvalu zaslouží také pracovníci údržby za přípravu hřiště k turnaji a obsluhy za zabezpečení chutného a bohatého občerstvení. Zvláštní poděkování patří Martině Hlobilové, která pro všechny spoluhráče připravila překvapení v podobě dárkových tašek plných vitamínů, doplňků stravy a masážních krémů. Turnaj byl důstojným vyvrcholení turnajové sezóny, jak po výkonnostní, tak společenské stránce.