facebook instagram
menu

Hlavní stránka golfového klubu Radíkov, kde naleznete všechny důležité informace.

golf, golfové hřiště, golf Radíkov, Radíkov, golfový klub

Online kamera
Lokace
Ceník
Plán hřiště
Novinky
Kontakt

Turnaj s vůní koření

03. 09. 2023

Pátým turnajem v sobotu 26. srpna pokračovala golfová série RADÍKOV GOLF TOUR 2023, která se tím přiblížila ke svému závěru. Turnaj pod patronací společnosti TRUMF International patří k těm nejoblíbenějším, neboť ceny neobdrží jen vítězové, ale drobnostmi jsou odměněni všichni účastníci.

Chuť a vůni prvního koření ochutnali účastníci turnaje ve snídaňové gulášové polévce. Energii takto získanou začali hráči využívat již při přesunu k odpališti jamky, kterou jim jako startovní určil ředitel turnaje. Zpočátku to vypadalo, že se předpověď počasí nenaplní a turnaj bude odehrán za krásného počasí. Ale jak to již bývá, člověk míní a příroda mění. V polovině hry musel organizační výbor poprvé v tomto roce rozhodnout v souladu s golfovými pravidly o přerušení hry pro možnou nebezpečnou situaci za bouřky. Během přerušení hry se hráči měli možnost občerstvit výbornými uzeninami za doprovodu blesků z deštivého nebe. Po obnovení hry posilněným hráčům nevadil krátký déšť ani sluníčko.

Ani počasí, ani přerušení hry nezabránilo Radomíru Kociánovi (GC Uherské Hradiště) k vítězství v kategorii HCP 0-36. Na druhém místě byl Zbyněk Popelík a třetí obsadil Zdeněk Losert (oba GC Radíkov). V kategorii HCP 37-54 zvítězil Radek Staněk (GC Olomouc). Druhá byla Hana Mutlová (GC Radíkov) a třetí místo obsadil Erich Otisk (Park Golf Club Ostrava). Kromě vítězů vložených soutěží, nejdelší odpal a nejblíže jamce, byli odměněni všichni účastníci.

Finále série RADÍKOV GOLF TOUR 2023 bude v sobotu 23. září na turnaji “O pohár prezidenta klubu”, na který všechny golfisty, golfistky a příznivce golfu srdečně zveme.